Ehdot

Katso myös käytännön kysymyksiä FAQ-sivulla.

Varaaminen

Valitse kohde ja tee varaus ohjeen mukaan.


Peruutukset ennen saapumistasi (1.3.2012 alkaen)

(a) yli 21 vrk: palautetaan 80% majoitusmaksusta vähennettynä kulut 30 eur
(b) 21-7 vrk:  kuten (a) jos isännälle löytyy uusi vieras, muutoin 40% palautetaan.
(c) alle 7 vrk:  kuten (a) jos isännälle löytyy uusi vieras, muutoin takaisinmaksua ei voida taata, mutta autamme asioinnissa vakuutusyhtiösi kanssa.

Muutos

- Yksi päivämäärämuutos –  jos onnistuu samassa kohteessa – ilman kuluja 7 vrk asti, sen jälkeen kuten peruutus ja uusi varaus
-  Kohteen muutos – joko toiveestasi tai päivämäärämuutoksen seurauksena – kuten peruutus ja uusi varaus
-  Jos saapumisesi jälkeen haluat pidentää vierailuasi, ota yhteyttä Helsingin Kotimajoitukseen.
Vastuut ja oikeudet

Helsingin Kotimajoitus on velvollinen tarkastamaan jokaisen asunnon sopivuuden ja sen tietojen paikkansapitävyyden.  Kotimajoitus myös vastaa maksujen ja mahdollisten takaisinmaksujen hoitamisesta. Kotimajoitus on myös velvollinen tarjoamaan apua mikäli isäntä joutuu perumaan varmistetun majoituksen tulipalon, muun vakavan aineellisen vahingon, sairauden tms. syyn takia.

Isäntä on velvollinen tarjoamaan varatun majoituksen, sekä ilmoittamaan vieraalleen ja Helsingin Kotimajoitukselle muutoksista jotka koskevat kohteen kuvauksessa esitettyjä tietoja.

Vieras on velvollinen osoittamaan kunnioitusta isäntäänsä ja tämän kotia kohtaan. Hän on vastuussa aiheuttamistaan aineellisista vahingoista.  Hän on velvollinen säilyttämään saamansa avaimet, ja palauttamaan ne ennnen lähtöään. Vieraalla ei valitettavasti ole oikeutta ilman isännän lupaa päästää kotiin ulkopuolisia sopimatta asiasta ensin isännän kanssa.